Grand Fingt Arena 3 – бойният спектакъл на България, ще гостува на Стара Загора

71

Изключително подготвени бойци, силни нокаути и зрелищно шоу обещават организаторите

След изключителния успех на първите два турнира от веригата Grand Fight Arena в София организаторите решиха поредното, трето издание да се състои в град Стара Загора.

Бойната вечер ще се проведе на 5 октомври 2019 година в общинската спортна зала (бившата ДЗУ) с начален час 20:00 ч. Събитието съвпада с празника на града и се провежда под патронажа на Община Стара Загора.

Организаторите на състезанието – спортният тандем Георги Валентинов и Даниел Илиев, обещават зрелищни битки и страхотна игра. Срещите ще се проведат в клетка, по правилата на кикбокс и ММА. По традиция, освен като организатори, двамата класови бойци ще бъдат и участници в събитието и ще се изправят срещу изключително силни съперници. Наред с тях на състезателния подиум уменията си ще покажат и някои от най-силните и титулувани имена в бойната карта на България. Мариян Димитров, Симеон Наковски, Денислав Сурчев, Севдалин Славов, Валентин Бенишев са само част от имената на топ атлетите, които ще излязат на арената.

Георги Валентинов, който е родом от Стара Загора, приема това издание на турнира от веригата твърде лично и обещава силен боен спектакъл. Това лято Валентинов проведе тренировъчен лагер в Ирландия, в залата, в която се готви и големият Конър Макгрегър заедно с неговия треньор Джон Кавана. И именно Джон Кавана ще застане в ъгъла на българския боец.

Даниел Илиев също записва поредна много силна година не само в България, но и в KGP, в Манчестър, където успешно защити европейската си титла, изправяйки се срещу един от най-силните кикбоксьори на Острова и световен шампион – Кевин Уорд.

Очаква се зрителите да станат свидетели на много екшън, задължителен „феар плей“ и шоу, което ще взриви емоциите и ще прикове вниманието на публиката.

(СН)