30 отбора демонстрират футболни умения тази неделя в Стара Загора

515

Областта ще излъчи своя финалист, който ще се състезава с отбори от още 9 региона на финала на „Купата на Coca-Cola“ през юни

Тази неделя (29-ти април) за пета поредна година ще се проведе междуучулищният футболен турнир „Купата на Coca-Cola“ в Стара Загора. На стадион „Берое“, точно в 09:00 часа, 30 отбора от региона ще се изправят един срещу друг в битка за участие в големия финал на турнира, който може да отведе един от отборите в Сочи, Русия, където ще имат възможност да гледат четвъртфинален мач на най-голямото футболно дерби за годината – Световното първенство по футбол.

Ден по-рано (на 28-и април), 32 отбора ще демонстрират уменията си на футболния терен в Бургас. Градът ще бъде домакин и на първия финал от онлайн турнира по FIFA’18 – „eCOPA Coca-Cola 2018“, където шестнадесет финалисти от регионалните състезания ще премерят сили, за да се отличи най-добрият. Финалистът ще участва във финала на „eCOPA Coca-Cola 2018“ за Европа през юни, в който ще се впуснат финалисти от целия континент, а шампионът от него ще се класира за плейофите на гейминг Световното първенство по FIFA’18.

Повече информация можете да намерите на Фейсбук страницата на „Купата на Coca-Cola“ – www.facebook.com/CopaCocaCola.bg и на kupata.bg.

(СН)