Младежкото обединение на БСП в Стара Загора е с нов председател

238

На отчетно-изборно събрание младите социалисти в община Стара Загора си избраха нов председател – Ирин Арбалов. Той поема щафетата от досегашния ръководител на младежката общинска структура Владимир Грамовски. Арбалов е на 31 години и учи аграрно инженерство в Тракийския университет. Занимава се с частен бизнес и логистика, семеен, с едно дете.

„Ще работя за по-добро бъдеще на младите хора. Вярвам, че заедно ще намерим път и начин как да защитаваме правата на младите и да покажем, че БСП е партия с потенциал и възможности, която се грижи за всеки човек“, заявил пред съпартийците си новоизбраният председател.

По време на форума са били приети нови членове в младежкото обединение, избран е нов състав на оперативното бюро, делегати на V Национална отчетно-изборна конференция, направени са предложения за председател и членове на Националния съвет. Младите социалисти са дискутирали възможности и стратегии за промяна в правилата на дейността на организацията, които да бъдат предложени на обсъждане в националните органи на структурата.

(СН)