Изпълняват всички изисквания на бандите от „Мидалидаре рок фест“

804

Judas Priest наблягат на виното, Running Wild – на рома, а за Аlestorm е доставен диетичен тоник

Един ден остава до второто издание на „Мидалидаре рок фест“ (Midalidare Rock In The Wine Valley) в чирпанското село Могилово, който ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли. На сцената в Долината на виното ще се изявят Judas Priest, Avantasia, Within Temptation, Running Wild, Ugly Kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the Black, Shakra, The Broken Ravens и др.

Подготовката тече с пълна сила и екипът вече е на място, и се грижи да осигури всички изисквания на групите – от техническото обезпечаване до всичко, което бандите искат в своя бекстейдж. Всички групи очакват да имат много безалкохолни и вода на разположение през цялото време. Впечатление прави, че Running Wild искат няколко вида ром в сериозни количества, явно прякорът им „пиратите“ не е случаен. От друга страна легендите от Judas Priest искат много и разнообразно българско вино, което ще бъде предоставено от „Мидалидаре“. Sharon del Adel от Within Temptation се грижи много за гласа си, поради което е изискала голямо парче джинджифил и мед, както и когато е разбрала, че фестивалът се провежда във винарна, е пожелала винен тур.

Специално за Alestorm от Англия беше доставен диетичен тоник, който не е наличен в България. Извън храните и напитките интересно изискване имат и от Ugly Kid Joe, които очакват в бекстейджа да има пет чифта бели или черни чорапи.

Билетите за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Eventim. Закупените за изданията през 2020-2021 г. билети ще важат за предстоящия рок фест, без да е нужно да се презаверяват, уточняват организаторите. Деца до 12 години влизат безплатно.

Медията ни припомня, че за рок фестивала в Могилово е монтирана най-голямата сцена у нас с впечатляващите 36 метра, чието оборудване беше доставено с 31 тира.

(СН)