Двама чужденци подсилват атаката на „зелено-белите“

114
Луизиньо да Силва

Футболният „Берое“ подписа договор с две нови попълнения – нападателя Луизиньо да Силва и полузащитника Стийв Траоре. „Всички от „зелено-белия“ клуб пожелават на футболистите много успехи и победи с екипа на любимия отбор!“, се казва в тази връзка в официалния сайт beroe.bg.

Задачата на представените играчи е да подсилят атаката на отбора, който се раздели с повечето си звезди заради новата политика под Аязмото.

Луизиньо е на 26 години и е роден в Гвинея-Бисау, но притежава португалски паспорт. Подвизава се като нападател. Последният му отбор е „Оливейренсе“ в Португалия. Има сериозна статистика от 27 мача и 6 гола в първенството на Трета лига в родината на Роналдо и Нани. Преди това има кратки периоди в „Мирандела“, „Фреамунде“, „Униао Мадейра“ и „Амаранте“, все в третото ниво на португалския футбол.

Стийв Траоре

Стийв Траоре пък e на 24 години и е роден в Париж, Франция. На терена обикновено се подвизава в халфовата линия или като дясно крило. За последно е играл във френския „Сейнт Женвиев“, който играе в Лига Национал 2 или петото ниво в страната на актуалния световен футболен шампион.

(СН)