Билетите за откриващия двубой с врачанския „Ботев“ са в продажба

62

През тази кампания са предвидени и нови опции за феновете – вход на групи от по 5 и 10 души

ПФК „Берое“ пусна в продажба билетите за първото си домакинство от настоящия сезон. Двубоят от I кръг на efbet Лига срещу „Ботев“ – Враца, е насрочен за 11 юли, понеделник, от 20:45 часа на Градския стадион под Аязмото.

Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 8 лв. – до неделя, а в деня на двубоя – от касите пред стадиона билетът ще струва 10 лв. Билетите за VIP зоната са по 40 лв., включително и за деца!

Тази година са предвидени и групови билети, които ще бъдат само в предварителна продажба! Цената за група от 5 души е 35 лв., а за група от 10 души е 60 лв.

От клуба напомнят, че може да се закупи и абонаментна карта за целия сезон, както и за дарителската сметка с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК. Предлага се и още един удобен начин, с който може да подпомогнете любимия отбор и той е с директно дарение през официалния онлайн магазин на „Берое“!

Беройските шефове молят зрителите да спазват всички изисквания за безопасност: да бъдат разположени през 2 седалки един от друг; да се спазва дистанция на входовете и касите пред стадиона; да се избягва струпването на хора пред и около стадиона, преди и след двубоя.

Различните видове билети за мача са в предварителна продажба на всички каси на Eventim в страната. Талони се продават и на седемте каси на Eventim в Стара Загора: 1. Магазин „Технополис“ – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол); 2. Бензиностанция OMV „Дезинтегратор“ – бул. „Руски“; 3. Бензиностанция ОМV – Стара Загора, в кв. „Три чучура“; 4. „Български пощи“ – ул. „Св. княз Борис I“ 81; 5. офис на бул. „Цар Симеон Велики“ 105; 6. офис на бул. „Цар Симеон Велики“ 112, ет. 2; 7. офис на бул. „Цар Симеон Велики“ 119.

От ПФК „Берое“ за пореден път съветват всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!

Всички привърженици на „Берое“ ще могат да влизат от южните входове на стадиона, както и от северозападния вход. Феновете на гостуващия отбор ще могат да влизат единствено в сектор „Гости“ от западната страна на стадиона. Всички зрители са длъжни да носят документ за самоличност. Преди края на срещата вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу фенмагазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става само от южните входове. Достъпът до коридора към VIP ложата и VIP залата ще бъде ограничен единствено за хора със съответен пропуск или бадж.

Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата – 11 юли…

(СН)