Абонаментните карти за новия сезон са вече в продажба

81

Те ще важат и за домакинските мачове от турнира за Купата на България, което прави отстъпка от над 40 процента

ПФК „Берое“ организира продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от предстоящия Сезон 2022/23. Картите се продават от началото на седмицата в официалния фенмагазин на „зелено-белите“, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход), както и в официалния онлайн магазин shop.beroe.bg. Иначе споменатият търговски обект работи от понеделник до петък между 14 и 18 часа.

Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи на „Берое“ на стадиона под Аязмото за предстоящия сезон, като това освен мачовете от efbet Лига включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион „Берое“. Това прави отстъпка от над 40% от нормалната цена на билетите.

* Стандартна абонаментна карта струва 100 лв. Нейните притежатели имат право да присъстват на всички домакински срещи на „Берое“.

* VIP абонаментна карта е на цена от 600 лв. Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелено-белите“ от най-атрактивните места в централната ложа.

* VIP абонаментна карта с паркомясто пък струва 750 лв. Притежателите на VIP абонаментна карта с паркомясто ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на заралии от най-атрактивните местa в централната ложа и ще имат достъп до паркинга зад стадиона за всеки двубой.

Всеки, закупил абонаментна карта, ще трябва да попълни декларация-съгласие за обработване на лични данни, която ще намери на място в магазина! Тя може да бъде изтеглена и от сайта и попълнена предварително…

Първият домакински двубой за новата кампания ще бъде на 11 юли, понеделник, от 20:45 часа, когато „Берое“ приема „Ботев“ – Враца, в мач от I кръг на efbet Лига.

„Очакваме Ви на стадиона! Нека заедно изживеем победите на любимия отбор!“, се казва още в информацията, публикувана на беройския сайт.

(СН)