Херо бе доволен, че съчета уникален рекорд с победа

86

За футболистите на „Берое“ и техния старши треньор Великден доста подрани. Под непрестанния дъжд на Аязмото те се наложиха над „ЦСКА-София“ с 1:0 в мач от XXII кръг на efbet Лига, а единственото попадение бе дело на Мартин Камбуров, който вкара от дузпа три минути преди края на срещата. Това бе попадение Nо 250 за Императора в елита на българския футбол. Димитър Димитров пък стана рекордьор по ръководени от него мачове у нас – 471!

След победата Херо коментира така: „Разбира се, че съм горд, че съм успял да се задържа толкова в нашия бизнес и професията. Сменил съм доста държави и отбори, навсякъде съм се стремял да се представям максимално добре. Колкото и нескромно да звучи, смятам че съм един от прилично успешните треньори в историята на България. Това, че съм рекордьор малко или много ме прави горд“.

Сетне бургазлията сподели откровено: „Може би ставам банален, но ние си провалихме подготовката. През вторите полувремена видимо отстъпвахме на своите съперници. Свалихме и нивото, и темпото. Най-важното обаче беше волята и характерът. Горд съм, че моят рекорд бе съчетан и с една добра победа…“

Георги ГЕРЕНОВ