Ученик от Математическата гимназия получи благодарствен адрес от кмета на Стара Загора

179
Единадесетокласникът Кристиан Христакиев получи благодарствен адрес от ресорния зам.-кмет Надежда Чакърова

Кристиан Христакиев бе поздравен от Живко Тодоров за неговото запомнящо се присъствие в проявите, посветени на Националния празник на България

Кристиан Христакиев, възпитаник на Профилираната природоматематическа гимназия „Гео Милев“, бе поздравен от кмета на Стара Загора Живко Тодоров по повод неговото запомнящо се присъствие в проявите, посветени на Националния празник на Република България – 3-ти март.

Младият старозагорец взе активно участие в ефира на Българска национална телевизия по време на изнесеното им студио под липите, като допринесе за почитане на паметта и родолюбието на националните герои на България. Той е и един от победителите в провелата се междуучилищна викторина „1000 причини да се гордеем, че сме българи“, целяща да даде възможност на участниците да научат интересни факти и да обогатят своята култура в духа на българското, както и да покажат своите знания и умения, съобщиха от пресцентъра на Общината.

От името на кмета Живко Тодоров благодарствен адрес на единадесетокласника връчи зам.-кметът на общината Надежда Чакърова. „С възхищение и гордост искам да те поздравя за делото, което възраждаш. Пожелавам винаги с хъс и устрем да преследваш мечтите си. Нека Стара Загора да има повече млади хора като теб“, поздрави Кристиан ресорният заместник-кмет.

(СН)