Старозагорски депутат от 44-ото НС оглави Съвета на коалиционна политика на ПП ВОЛЯ

322
Кръстина Таскова

Ще координира кампанията на партията в цялата страна

Кръстина Таскова – депутат от Стара Загора в 44-ото Народно събрание, беше избрана за председател на Съвета по коалиционна политика на ПП ВОЛЯ. Тя ще координира и кампанията на партията в цялата страна.

„За мен това е голяма чест и отговорност. Ние от ВОЛЯ винаги сме показвали, че сме за диалог, за почтеност и прагматизъм в политиката. Доказали сме го и в отношенията си с нашите политически партньори. Коалиционната култура е знак за зрялост и високо ниво в една партия“, заяви Таскова. По думите й коалицията, в която ВОЛЯ се явява на тези предсрочни парламентарни избори – „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“, има големи шансове да сформира стабилна и влиятелна група в 46-ото Народно събрание.

„Всеки избирателен район има своя специфика и изисква индивидуален подход. Аз ще подкрепям водачите на листи от ВОЛЯ и ще работя за успеха на коалиционната ни политика по места. Този ангажимент изисква пълна всеотдайност, много време и пътуване из страната. Това е и причината аз да не съм водач на листа“, поясни Таскова. Тя пожела успех на всички истински патриоти, на структурите на трите партии и на всички, които ги подкрепят.

Припомняме, че днес чрез жребий в ЦИК беше изтеглен номер 16, под който „Българските патриоти“ ще бъдат вписани в бюлетината.

(СН)