Специалисти от бургарската болница „Сърце и Мозък“ ще извършват безплатни прегледи в Стара Загора

411

Медицински център „Европейска здравна грижа“ стартира програма за безплатни консултации и прегледи „Грижа за Вас“. Чрез нея ще бъдат проведени безплатни консултации и прегледи от лекари с различни специалности, водещи специалисти от високотехнологичната болница „Сърце и Мозък“ в Бургас.

Официалният старт на програмата ще бъде на 1 февруари, когато началникът на Отделението по гастроентерология, д-р Милена Перухова, и екипът й ще бъдат на разположение на жителите на Стара Загора и региона. Д-р Перухова извършва рутинно горна, долна ендоскопия, перкутанни интервенции под ултразвуков контрол, както и конвенционална и доплер ехография. Има богат професионален опит в лечението и проследяването на пациенти след чернодробна трансплантация. Работила е като преподавател в Медицинския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, София.

Екипите от лекари и медицински специалисти предлагат профилактика, диагностика, лечение и проследяване на цялата гама заболявания на гастроинтестиналния тракт и хепато-билиарната система: чернодробни заболявания, заболявания на панкреаса и жлъчната система; диагностика на стадиране на всички туморни заболявания на гастроинтестиналния тракт; възпалителни чревни заболявания – болест на Крон и улцерозен колит; заболявания на тънкото черво; метаболитни заболявания.

На 3 февруари на разположение ще бъдат д-р Петьо Братоев, началник на Отделението по ортопедия и травматология и екипът му.

На 10 февруари ще преглеждат и консултират д-р Румен Рунков, началник на Отделението по съдова хирургия и екипът му.

На 17 февруари на разположение ще бъдат д-р Тони Стателов, началник на Отделението по урология и екипът му.

За желаещите да ползват безплатните прегледи и консултации е необходимо предварително записване на час на тел.: 042/670 141 или 042 670 112.

Адресът на МЦ „Европейска кардиология“ е: Стара Загора, кв. „Три чучура-юг“, ул. „Димитър Подвързачов“ No 1.

(СН)