Представиха новия беройски екип за Сезон 2021/22

138

ПФК „Берое“ има удоволствието да представи на Вашето внимание новите мачови фланелки на представителния отбор за Сезон 2021/22.

За поредна година екипът на „Берое“ е с уникален дизайн, изработен специално за клуба. Той е от немския производител на спортни стоки Uhlsport, който ще бъде партньор на заралии и през този сезон. Титулярният екип е със зелено-бяло райе, вторият екип е зелен, а третият избор е в черно.

През тази кампания „Берое“ залага на модерна и новаторска визия за новите си екипи. На гърдите е поставено логото и на новия генерален спонсор на клуба – веригата за онлайн залози и казина efbet. Над имената на играчите, които отново ще са изписани на кирилица с шрифта „Заралитик“, е стилизиран един от най-популярните фенски рефрени – „Няма мое, няма твое“.

Новият екип ще бъде използван за пръв път в първото домакинство на „Берое“ за новия сезон – в петък, 23 юли, срещу „Локомотив“ – София.

От клуба допълват, че подробностите и другите важни новини около продажбата на новите екипи ще бъдат обявени допълнително…

(СН)