Полицията издирва баща и 5-годишния му син, жители на село Копринка

410
Издирваните от ОДМВР баща и син - Божидар Радев и Ангел Радев

ОДМВР – Стара Загора, издирва Божидар Ангелов Радев, на 29 години, и сина му Ангел Божидаров Радев, на 5 години, от казанлъшкото село Копринка. Двамата са напуснали дома си на 5 март около 18:00 часа и от тогава са в неизвестност. За последно са били видени в село Копринка с лек автомобил „Мерцедес Ц 200 компресор“, сив на цвят, без регистрационни табели.

Божидар Радев е среден на ръст, с нормално телосложение, черна къса коса. В деня, в който е напуснал дома си, е бил облечен със зелена блуза с дълги ръкави, черно зимно яке с качулка, на което ръкавите са кожени, и черно долнище на анцуг без кантове или надписи.

5-годишният Ангел Божидаров Радев е бил облечен с тънка розова блуза с дълги ръкави и изображение на Мики Маус отпред и със сиво долнище на анцуг с разноцветни хоризонтални черти отстрани на двата крачола. Носи златна гривна с надпис „Ангел“, съобщават от ОДМВР.

При установяване на лицата от полицията умоляват гражданите да сигнализират на тел.112 или в най-близкото районно управление на МВР.

(СН)