Откриха нов център за комплексни услуги на автомобили в Стара Загора

620
Лентата на новия център беше прерязана от председателя на СБА Емил Панчев и изп. директор на ДЗИ Коста Чолаков

Нов център за комплексни услуги – пункт за годишни технически прегледи при СБА и ДЗИ, беше офицално открит днес в Стара Загора. Гости на събитието бяха областният управител Гергана Микова, председателят на СБА Емил Панчев, зам.-кметът Йордан Николов, главният изпълнителен директор на ДЗИ Коста Чолаков, регионалният мениджър на ДЗИ Мария Бойчева и председателят на СБА в Стара Загора Валентин Иванов.

Центърът, който се намира зад бензиностанция „Асорт – Георги Петров“, е съвместна инициатива на ДЗИ и СБА. В него ще се извършват годишни технически прегледи на автомобили до 3.5 тона, гражданите ще имат възможност да сключват застраховки на превозните си средства и ще се правят огледи на щети върху автомобили.

Сред гостите на събитието беше и областният управител Гергана Микова
т различни градове, звънят ми доброволци със собствени костюми на

„В Стара Загора нещата се случват добре, защото институциите и бизнесът си сътрудничат и работят заедно. Убедена съм в успеха на новия център, защото той е създаден от сърцати и ентусиазирани хора, които знаят какво искат и са доказани професионалисти. На добър час!“, пожела областният управител.

За здраве и успех свещеници от храма „Св. Димитър“ отслужиха тържествен водосвет. Лентата на центъра за комплексни услуги бе срязана от Емил Панчев и Коста Чолаков.

(СН)