На дневен ред е градското дерби между „Берое“ и „Верея“ от ХХVIII кръг на ППЛ

562

От ръководството на „синьо-белите“ обявиха, че билетите вече са в продажба, цената им е 10 лева за секторите „А“ и „В“

Футболният рефер Ивайло Стоянов от Петрич ще ръководи сблъсъка от ХХVIII кръг на Първа професионална лига (ППЛ) – Първа шестица, между отборите на заралийския „Верея“ и съгражданите им от „Берое“. Срещата е предвидена за утре, 6 април, като ще играе на стадион „Трейс арена“ от 19:30 часа. На Сватбаря първи помощници в кв. „Кольо Ганчев“ ще са Петър Джугански и Димитър Русев, а за четвърти съдия на двубоя бе избран Румен Иванов. Допълнителни асистент-съдии (ДАС) ще са Димо Димов и Валентин Станчев, а съдийски наблюдател – Йордан Гулев.

Предстоящият двубой от горната част на таблицата е от изключително значение за „зелено-белите“, защото при победа ще запазят по-добра изходна позиция за атака на третото място.

Иначе от ПФК „Верея“ обявиха, че билетите за градското дерби вече са в продажба. Те се продават в мрежата на Ticketpro и бензиностанции OMV. Цената на входните талони е 10 лева за секторите „А“ и „В“.

В деня на срещата входни талони ще се продават и на касите на стадион „Трейс арена“.

От ръководството на „синьо-белите“ са категорични, че цената на билетите за всички домакински срещи от плейофите на Първата шестица ще са на цена от 10 лева.

Виктор БОЙЧЕВ