Красимир Вълчев: Трябва да спасим България от фалшивата „промяна“

597

Председателят на Общинския предизборен щаб в Казанлък Борис Кърчев представи кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС в Старозагорски избирателен район пред членове и симпатизанти в Културно-информационния център в Града на розите. „Всеки един кандидат от нашата листа заслужава подкрепата на хората, защото те са доказани специалисти в своите професионални общности и има какво да дадат от себе си, за да бъде България отново стабилна“ – обърна се към присъстващите Борис Кърчев.

„През 2022 г. имаме реално намаление на покупателната способност за последните 24 години, защото ни застигна „промяната“. Тези хора дойдоха с лъжи, повярваха, че могат да се скрият зад тях и направиха най-големите безобразия. Няма по-голяма кражба на прехода от тази с горивата – 300 млн. лева на месец. Към тази сума прибавяме още 150 млн. лева за посредниците на газовите доставки“ – заяви водачът на листата Красимир Вълчев. Той припомни, че правителството на Кирил Петков е изтървало момента, в който е трябвало да пресече инфлацията чрез компенсации на бизнеса за високите сметки за ток, защото за това няма посредници.

„Тези хора са готови да разрушат държавата заради собствения си политически успех и те почти са го направили. Реално в момента два пъти се харчи за сметка на бъдещето, на децата – един път, защото го правим назаем, а втория – ще се наложи да се отрежат инвестиции за образование и за инфраструктура“ – коментира Красимир Вълчев. Той акцентира, че мисията на ГЕРБ-СДС е да спаси България от фалшивата „промяна“ и популизма, които вкараха страната ни в спирала от кризи.

„Не случайно каузата ни е „Марица изток“ е България“. Това не е локален проблем, а национален. Благодарение на минно-енергийния комплекс страната ни изнася електроенергия и бизнесът получава компенсации за скъпия ток. Ако ги нямаше, голямата част от предприятията щяха да фалират“ – категоричен е Красимир Вълчев.

„Коалиция ГЕРБ-СДС е готова да поеме ангажимента да управлява държавата в тази трудна ситуация, защото хората са важни. Всеки един от нас влиза в магазин и вижда как стремглаво растат цените. Ние можем да възстановим стабилността на държавата“ – заяви кандидатът за народен представител Маноил Манев.

„ГЕРБ-СДС е единствената политическа формация, която може да състави стабилно правителство, да върне предвидимостта и спокойствието сред бизнеса и хората. Да излезем на 2 април и с разум да гласуваме с No 2 в бюлетината“ – призова кандидатът за народен представител Илиана Жекова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!