Емилия Масларова: Не поддържам отношения със сина на съпруга ми

100
Емилия Масларова

Иво Масларов е издирван за убийството на бизнесдамата Станка Марангозова

Бившият социален министър и бивш депутат от Стара Загора Емилия Масларова отрече да поддържа каквато и да е връзка с доведения й син от първия й брак Иво Масларов, който е обявен за издирване за поръчителство на убийството на бизнесдамата Станка Марангозова.

Масларова заяви пред БНТ: „Аз имам син, който се казва Константин. Никога не съм живяла с него (бел.ред. – Иво Масларов), никога не сме поддържали отношения някакви. Това е син на моя съпруг от първия му брак. Той не е с мен и в момента. Нямаме добри отношения, даже с баща си нямаше добри отношения“.

Масларова твърди, че не го е виждала от 4 години и дори не е бил на погребението на баща си.

Припомняме, че Марангозова бе разстреляна в колата си от моторист през октомври миналата година в столицата.

Поръчителят на убийството е избягал от България през март и към момента се издирва чрез Интерпол. Смята се, че това е доведеният син на бившия социален министър Емилия Масларова – Иво. Служителят на НСО е получил от Масларов аванс от 50 000 лева за мократа поръчка, предаде dir.bg.

Според прокуратурата подполковникът от НСО е организирал цялото убийство, проучвал маршрутите, по които се движила Марангозова и купил мотора, с който физическият убиец е извършил разстрела.

От НСО изпратиха до медиите официална позиция, с която заявяват, че службата оказва пълно съдействие на разследващите органи.