Децата на КАРИБЕ ще представят таланта си на Благотворителен коледен спектакъл в неделя

616

На 22 декември от 18:30 часа на сцената на Културен център „Стара Загора“ (обновената зала в бившия Синдикален дом) ще се състои Благотворителен концерт-спектакъл на децата от клуб КАРИБЕ.

„Децата на КАРИБЕ обичат сцената и се раздават на нея, но най-много обичат аплодисментите. Нека преди Коледа им подарим удоволствието и радостта да танцуват на голяма сцена, пред голяма публика в родния им град Стара Загора. Заповядайте да се насладите на магията на танца, на таланта и труда на децата и тяхната треньорка“, призовават организаторите на Благотворителния коледен спектакъл.

Билетите струват 10 лв. за възрастни и деца над 5 години.

КАРИБЕ е основан като салса клуб през 2005 г., а от 2014-а се разраства в DS Caribe като танцово-развлекателен център с увеличен инструкторски състав и включване освен на танци и спорт. Оттогава клубът е най-големият център за танци, спорт и развлечение в Стара Загора. Преподавателите в DS Caribe са професионалисти в своите области.

В клуба се преподава кубинска салса, доминиканска бачата, меренге, регетон, афро, модерен и класически балет, контемпорари, народни танци, зумба, пилатес, аржентинско танго както деца, така и за възрастни. Тренировките се провеждат в модерна зала, специализирана за танци и спорт, с всички необходими условия, с кът за отдих.

Уроците са както за начинаещи, така и за напреднали, като периодично през година се сформират нови групи. Инструкторите на клуба при нужда отделят индивидуално внимание за всеки, за да може той лесно и максимално да усвои материята на танца или спорта, с който се занимава.

„И понеже повечето преподавани стилове са социални, всички в DS Caribe сме като едно голямо и щастливо семейство, което се забавлява заедно“, споделят от там.

През последните пет години децата на КАРИБЕ имат спечелени над 80 награди от международни и републикански състезания, международни квоти и две стипендии за прием в специалност „Съвременна хореография“ в Благоевградския университет с ръководител на катедрата професор Анелия Янева.

(СН)