Графа ще гостува с нов концерт в Стара Загора

74

Графа стартира втората част от лятната си музикална обиколка в страната от Стара Загора. Любимецът на публиката идва с армията си от „греещи човечета“ в Града на липите на 31 август в Летния театър. На 12 септември е концертът му в Сливен сред вдъхновяващата атмосфера на крепостта „Туида“, а ден по-рано, на 11 септември, Влади Ампов и бендът му ще бъдат в Летния театър в Сандански. Билетите вече са в продажба в мрежата на Ивентим.

„Супер вълнуващи, емоционални, искрящи от заряд и несравними една с друга са всичките ми досегашни срещи с публиката в тази особена за всички ситуация с COVID-19“, категоричен е Графа, чиито концерти по време на пандемия се оказват абсолютен феномен в културния живот и музикалния бизнес.

За предстоящите нови дати от турнето Графа и музикантите му репетират ежедневно, защото по думите му публиката и шоуто във всеки град са различни като усещане, енергия и взаимодействие.

Програмата е нова, включва последните песни на любимия изпълнител и най-големите му хитове през годините. Музикалната продукция, която оставя незабравими спомени в публиката след дългите месеци на изолация, беше представена за пръв път в четири поредни вечери в парк-център „Юнак“ в София, а след това във Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас.

Ярко греещите по време на концертите на Графа човечета пък са симпатична част от противоепидемичните мерки, на които Влади Ампов и екипът му много държат, за да гарантират здравето на всички присъстващи.

(СН)