Билетите за футболния мач между „Берое“ и „Арда“ са в продажба

46

От два дни ПФК „Берое“ е пуснал в продажба билетите за домакинството си на кърджалийския „Арда“. Срещата е насрочена за 24 септември, петък, от 20 часа на Градския стадион под Аязмото.

Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 8 лв. до четвъртък, а в деня на двубоя от касите пред стадиона билетът ще струва 10 лв. Билетите за VIP зоната са по 40 лв., включително и за деца! Местата, посочени на билета, няма да се спазват! Входът за деца до 12 години е свободен, но всички лица до 16 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация…

От заралийския клуб напомнят, че всеки може да закупи и абонаментна карта за целия сезон. Беройските шефове молят всички зрители да спазват изискванията за безопасност: да бъдат разположени през 2 седалки един от друг; да се спазва дистанция на входовете и касите пред стадиона; да се избягва струпването на хора пред и около стадиона, преди и след двубоя.

Различните видове билети за мача са в предварителна продажба на всички каси на Eventim в страната. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона. Може да закупите своя билет в Официалния фенмагазин, който се намира на стадион „Берое“!

Билети се продават и на седемте каси на Eventim в Стара Загора: 1. Магазин „Технополис“ – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол); 2. Бензиностанция OMV „Дезинтегратор“ – бул. „Руски“; 3. Бензиностанция ОМV Стара Загора в кв. „Три чучура“; 4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81; 5. офис бул. „Цар Симеон Велики“ 105; 6. офис на бул. „Цар Симеон Велики“ 112, ет. 2; 7. офис на бул. „Цар Симеон Велики“ 119.

От ПФК „Берое“ за пореден път съветват всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!

Всички привърженици на „Берое“ ще могат да влизат от южните входове на стадиона, както и от северозападния вход. Всички зрители са длъжни да носят документ за самоличност. Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу фенмагазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове. Достъпът до коридора към VIP ложата и VIP залата ще бъде ограничен само за хора със съответен билет или бадж.

Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата – 24 септември…

(СН)