Билетите за последния домакински мач на „зелените“ са САМО по 2 лв.

64

ПФК „Берое“ пусна в продажба билетите за последното си домакинство за сезона срещу „Пирин“ – Благоевград. Двубоят от XXXIV кръг на efbet Лига е насрочен за 31 май, сряда, от 19 часа на стадиона под Аязмото. Цената на входния талон за мача е САМО 2 лв. както в предварителна продажба, така и в деня на срещата. Пропуските за VIP зоната са на цена от 50 лв.

От „зеления“ клуб напомнят, че в ход е и кампанията „Аз обичам „Берое“ и всеки може да закупи своя талон за нея на цена 2 лв. в беройския сайт. Дарителската сметка е с IBAN BG02STSA93001526737180 към Банка ДСК. Клубът предлага и още един удобен начин, с който може да се подпомогне любимият отбор и той е с директно дарение през официалния онлайн магазин на „Берое“!

Иначе всички видове билети за решителния двубой са в предварителна продажба и на всички каси на Eventim в страната. За тази среща е предвидена и онлайн продажба с опция print@home – можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона.

Билети се продават и на четирите каси на Eventim в Стара Загора: 1. „Технополис“ – бул. „Никола Петков“ (до Парк мол); 2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“; 3. ОМV Стара Загора – Три чучура, в кв. „Три чучура“; 4. Български пощи – ул. „Св. княз Борис I“ 81. Местата, посочени на билета, няма да се спазват. Входът за деца до 12 години е свободен, но всички лица до 16 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация, която може да се изтегли от беройския сайт.

Ръководството на „Берое“ съветва всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!

Всички привърженици на „Берое“ ще могат да влизат от ДВАТА южни входа на стадиона, както и от северозападния вход.

Всички фенове на гостуващия отбор пък ще могат да влизат единствено в сектор „Гости“ от западната страна на спортното съоръжение. Всички посетители на мача са длъжни да носят документ за самоличност.

Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона – срещу фенмагазина, ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове. Достъпът до коридора към ВИП ложата и ВИП залата ще бъде ограничен само за хора със съответен билет или бадж.

Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадиона в деня на срещата – 31 май.

(СН)