Билетите за мача с „числото“ – по 10 лева в предварителна продажба и по 15 в деня на мача

59

Билетите за домакинството на „Берое“ – Стара Загора, срещу столичния ЦСКА 1948 са вече в продажба. Двубоят от XXIV кръг на efbet Лига е насрочен за 18 март, събота, от 12 часа и ще се играе на Градския стадион под Аязмото.

Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 10 лв. (до петък!), а в деня на мача от касите пред стадиона той ще струва 15 лв. Билетите за VIP зоната са по 40 лв. в предварителна продажба, включително и за деца, а в деня на мача VIP билетът ще бъде на цена 50 лв.! Местата, посочени на билета, няма да се спазват!

Различните видове билети за мача са в предварителна продажба на всички каси на Eventim в страната. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона.

Билети се продават и на четирите каси на Eventim в Стара Загора: 1. Магазин „Технополис“ – бул. „Никола Петков“ (до Парк мол); 2. Бензиностанция OMV „Дезинтегратор“ – бул. „Руски“; 3. Бензиностанция ОМV Стара Загора в кв. „Три чучура“; 4. Български пощи – ул. „Св. княз Борис I“ 81.

От ПФК „Берое“ за пореден път съветват всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!

Всички привърженици на „Берое“ ще могат да влизат от южните входове на стадиона, както и от северозападния вход. Всички зрители са длъжни да носят документ за самоличност. Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу фенмагазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове. Достъпът до коридора към VIP ложата и VIP залата ще бъде ограничен само за хора със съответен входен талон или бадж.

Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата – 18 март…

(СН)