Билетите за мача със столичния „Локомотив“ вече са в продажба

101

ПФК „Берое“ пусна в продажба билетите за първото си домакинство от новия сезон срещу „Локомотив“ – София. Срещата от първия кръг на еfbet Лига е насрочена за петък, 23 юли, от 21 часа на Градския стадион под Аязмото.

До 22 юли, четвъртък, цената на билета в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 8 лв., а в деня на двубоя от касите пред спортното съоръжение билетът ще струва 10 лв.

Билетите за VIP зоната са по 40 лв., включително и за деца! „Зелено-белият“ клуб напомня, че може да бъде закупена и абонаментна карта за целия сезон. В сила остава задължението зрителите да спазват всички изисквания за безопасност във връзка с пандемията от COVID-19: да бъдат разположени през 2 седалки един от друг; да съблюдават дистанция на входовете и касите пред стадиона и да се избягва струпването на хора пред и около стадиона преди и след двубоя. Местата, посочени на билета, няма да се спазват, а входът за деца до 12 години е свободен. Всички лица до 16 години обаче трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация. Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната, където се предлагат различните видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Съветът е всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!

Всички привърженици на „Берое“ ще могат да влизат от южните входове на стадиона, както и от северозападния вход. Феновете са длъжни да носят документ за самоличност. Преди края на срещата вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона – срещу фенмагазина, ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове. Достъпът до коридора към ВИП ложата и ВИП залата ще бъде ограничен само за хора със съответен билет или бадж.

(СН)