Билетите за домакинския мач с „белите“ са вече в продажба

52

Ръководството на ПФК „Берое“ вече пусна в продажба билетите за домакинството на „зелено-белите“ срещу „Славия“ – София. Битката на заралии с другия вековен клуб от ХIII кръг на еfbet Лига е насрочена за понеделник, 21 октомври, от 20 часа на Градския стадион под Аязмото. Този сезон няма да има промяна в цената на билетите и те остават по приложената за миналата кампания схема, за двубоя срещу „белите“ – също! Цената в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 5 лв., а в деня на съответната среща от касите пред стадиона билетът ще струва 8 лв. Билетите за VIP зоната са по 30 лв., включително и за деца! Местата, посочени на билета, няма да се спазват, а входът за деца до 12 години е свободен.

Входни талони за така важния мач, идващ след успеха над „ЦСКА-София“ и загубата от „моряците“, се продават и в официалния фенмагазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото. Магазинът работи от вторник до събота (между 14:30 и 19 часа). Почивните дни са неделя и понеделник.

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона.

Беройските шефове съветват всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!

Всички привърженици на „зелено-белите“ ще могат да влизат единствено от южните входове на стадиона и са длъжни да носят документ за самоличност. Северозападният вход ще бъде отворен единствено за представителите на медиите със съответната акредитация, както и за хора с ВИП карти или ВИП билети. Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу фенмагазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове. Достъпът до коридора към ВИП ложата и ВИП залата ще бъде ограничен единствено за хора със съответен билет или бадж…

Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на самата среща – понеделник, 21 октомври.

Припомняме, че в предишния мач срещу „белите“, игран под Аязмото, беройци постигнаха категорична победа с 2:0, след два страхотни гола на крилото Вандерсон.

(СН)