„Берое“ стартира подготовка за пролетния полусезон с едва 14 футболисти

73

Футболният „Берое“ започна подготовка за пролетния полусезон с едва 14 футболисти. Поради различни причини и проблеми с тима стартираха само: Камен Хаджиев, Реян Даскалов, Джуниет Али, Александър Цветков, Александър Василев, Мирослав Енчев, Христо Митев, Кукула, Кийлън Лебон, Симеон Мечев, Генадий Ганев, Нордин Бакер, Илиян Стефанов и Божидар Пенчев.

Както вече писахме при все другите несгоди и коронавирусът нагази „зелено-белите“ и заради здравословни проблеми или карантина от заниманието отпаднаха Георги Динков, Даниел Генов, Иван Гошев, Алиун Фал, Абубакар Тунгара и Серкан Юсеин. Джонатан Перейра трябва да се присъедини към тренировките на отбора днес, а Умар Сако е пред договор с австрийския тим ЛАСК – Линц. Стийв Фуртадо пък е контузен. Омар Камара е с националния си отбор на турнира за Купата на африканските нации.

Преди началото на тренировката феновете подкрепиха играчите и имаха разговор с тях, в който им съобщиха, че ще се преговоря с всеки един футболист поотделно и се прави всичко възможно за възобновяване на нормалната издръжка на отбора. След това те имаха и тежък разговор с наставника Петър Колев, искайки неговото оттегляне от поста старши треньор на тима. Той не изведе играчите за първото занимание, но по-късно се присъедини към тренировката. Отборът ще продължи заниманията си на своята база. Както неведнъж отбелязахме лагер-сборът в Турция остава…

(СН)