Адвокат от София ще свири „Берое“ – „Арда“

54

Иво Андреев ще ръководи футболната среща от IХ кръг на efbet Лига между старозагорския „Берое“ и кърджалийския „Арда“. Мачът ще се играе днес от 20 часа на Градския стадион под заралийското Аязмо. На столичния адвокат по тъчлиниите ще помагат Георги Тодоров и Иво Колев, а като четвърти рефер ще се изявява Димо Димов. За системата ВАР ще отговаря Никола Попов, а негов асистент ще бъде – Мартин Венев. За съдийски наблюдател БФС назначи Стоян Денев.

Днес билет може да се купи от касите пред стадиона и той ще струва 10 лв. Входните талони за VIP зоната са по 40 лв., включително и за деца! Местата, посочени на билета, няма да се спазват! Входът за деца до 12 години е свободен, но всички лица до 16 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация. От заралийския клуб напомнят, че всеки може да се снабди и с абонаментна карта за целия сезон. Беройските шефове молят всички зрители да спазват изискванията за безопасност: да бъдат разположени през 2 седалки един от друг; да се спазва дистанция на входовете и касите пред стадиона; да се избягва струпването на хора пред и около стадиона, преди и след двубоя.

Иначе и „Арда“ се класира за 1/8-финалите на турнира за Купата на България, след като победи третодивизионния „Ямбол“ с класическото 3:0. Попаденията за гостите от Кърджали реализираха Иван Коконов от дузпа, Спас Делев и Тонислав Йорданов.

(СН)