Информацията в сайта е собственост на вестник „Старозагорски новини”. При използването й, позоваването на източника е задължително!

Вярваме, че разделението ще приключи на 26-ти вечерта

Халил ЛетифовВсеки, който се опитва да противопоставя хората едни на други, е против тях!

Халил Летифов:
На 26-ти март предстои да направим своя избор за нашето бъдеще и за бъдещето на децата ни. Най-важното, което искам да знаете е, че всеки, който се опитва да ви противопоставя едни на други, всъщност е против самите вас. Ние от Движението за права и свободи не ви делим - никога не сме го правили, няма и да го направим. На езика на омразата, на ксенофобията и псевдонационализма, ние ще отговорим с любов и толерантност.

Политиката започва от най-ниското ниво, от нас хората и от нашата мъдрост. България има нужда не от приказки, има нужда от дела. Има нужда от това, което се постигна в периода, когато ДПС управляваше страната - 2001-2009. ДПС като партия никога не е поставяла на изпитания с предложенията си българския бюджет, джоба на българския данъкоплатец.
Днес големият проблем е бедността и демографската криза. Ние от ДПС знаем как могат да бъдат преодолени, а именно: с инвестиции, ръст на икономиката, нови работни места и нарастване на доходите и пенсиите, качествено здравеопазване и образование като основен национален приоритет.
Ние от ДПС сме достатъчно мобилизирани да се справим с поетите от нас ангажименти. До 26-ти март всички неуспели партии, всички неуспели и изчерпали се политици ще оправдават немощта си с нас, но ДПС е и ще бъде предвидим партньор, на който може да се разчита и след изборите.
Програмата на ДПС не е догма - тя е отворена за всички вас, които имате идеи и искате да ги развивате. Тази програма става и ваша, обща наша.
Вярвам, че на 26-ти март разделението ще приключи, разумът ще надделее над провокацията и изборът ви ще бъде с бюлетина No 9.
-----------------------------------
Ние от ДПС ще настояваме Програмата на правителството да включва:
* Борба с бедността чрез създаване на нови работни места;
* Увеличаване на икономическия растеж чрез стимулиране на инвестициите;
* Значимо нарастване на доходите и пенсиите на базата на икономическия растеж;
* Издигане на българското образование в основен национален приоритет;
* Качествено здравеопазване, достъпно за всеки български гражданин;
* Сигурност на българските граждани в рамките на ЕС;
* Запазване на стабилността на българския лев;
* Увеличаване на инвестициите за модерно земеделие в малките и средни ферми;
* Гарантиране на правата и свободите на всеки български гражданин, независимо от неговия етнически произход и вероизповедание.

ПРОГРАМАТА НА ДПС не е догма - тя Е ОТВОРЕНА за избирателите, които имат идеи и искат да я развиват. Тази програма става и ваша, обща наша.
--------------------------------------------------------

Купуването и продаването на гласове е престъпление!