Информацията в сайта е собственост на вестник „Старозагорски новини”. При използването й, позоваването на източника е задължително!

ГЕРБ залесиха над 100 дървета в Стара Загора

С над 100 дръвчета по-зелена е Стара Загора благодарение на тридневната инициатива на младежите и дамите от ГЕРБ. Те получиха подкрепата на кварталните структури на партията и обогатиха с по около 30 фиданки междублоковите пространства.

11 чинари и каталпи залесиха Жени-ГЕРБ в парк "Зелен клин", бройката не е случайна, а съответства на номера, с която партията се явява на парламентарните избори на 26 март.

Младежите от ГЕРБ се погрижиха за зеленината в кварталите "Железник", "Самара" и "Зора". По случай 22 март, Първа пролет, те допълниха дървесния фонд с десетки липи и иглолистни фиданки.

"Стара Загора е зелен град, радваме се, че имаме възможност да допринесем за това", споделиха от МГЕРБ. "Много хора от кварталите се включиха в инициативата ни, помагаха ни, обещаха да се грижат за дърветата занапред. Това е най-хубавото за нас - да сме единни е важно", подчерта Радостин Танев, кандидат-депутат от ГЕРБ и областен координатор на младежите в Старозагорско.

(СН)

Продаването и купуването на гласове е престъпление!