Информацията в сайта е собственост на вестник „Старозагорски новини”. При използването й, позоваването на източника е задължително!

Водачът на листата на коалиция "АБВ-Движение 21" Константин Проданов: Ние предоставяме работещи решения, в центъра на които е обикновеният човек

Участниците в срещатаКонстантин Проданов отговори на всички въпроси, зададени му от старозагорци Точно на Първа пролет в Града на липите предизборна среща с гражданите направи водачът на листата на коалиция "АБВ-Движение 21" за Старозагорски избирателен район Константин Проданов. Пред събралото се множество в центъра на града бяха представени кандидатите за народни представители от коалицията.

"Само след няколко дни Вие ще гласувате за тези хора - образовани, интелигентни, хора с мисъл и отдадени на професиите си, хора патриоти, готови да работят за Вас, за Вашето благо и за благото на Република България.

Това са хора, които знаят какво искат, какво могат и как да го направят", заяви в краткото си встъпително слово бившият два мандата кмет на община Стара Загора д-р Евгений Желев.

"Ние сме формация, за която възраждането е особено важно. Нашата цел е да възродим България такава, каквато някога е била - могъща, достойна, с култура, с работеща икономика, с работещо образование и здравеопазване. За тази цел сме сформирали този екип от хора, които не просто знаят какви са проблемите на Старозагорска област, а знаят и как да ги решат. Екип от хора, които имат собствена професионална биография, собствена тежест в обществото, уважавани, хора почтени, не такива, които търсят собствения си интерес и келепир", обяви Константин Проданов.

"Наслушах се през тази кампания на празни приказки и обещания. Едните говорят как много зле сме живяли и как искаме да живеем много по-добре, други обясняват как много добре си живеем и все по-добре ще си живеем. На фона на това празнословие ние предоставяме реална алтернатива, работещи решения, свързани със справедливост, социална солидарност, родолюбие. Политики, в основата на които стои човекът, а не егоистичният стремеж към печалбата. Ние сме хора интелигентни, хора родолюбци, хора с визия за това, как трябва да се развива страната и накъде трябва да върви.

Аз вярвам, че на 26 март всеки един от вас също ще разбере, че единственият начин да подредим България така, както тя трябва да изглежда, е да вземе съдбата си в собствените си ръце, не да отиде за гъби, не да си остане вкъщи, а да направи информиран избор и да пусне бюлетина с номер 8 за модерните леви, за най-свестния и най-читавия отбор - този, който наистина може да направи страната ни такава, в която нашите деца ще успяват тук, няма да заминават, ще сме горди и ще можем да гледаме напред с надежда и оптимизъм", обяви водачът на старозагрската листа.

Участниците в срещата на открито с коалиция "АБВ-Движение 21" бяха поздравени с популярни руски песни, изпълнени от известната група "Грамофон".

(СН)

Купуването и продаването на гласове е престъпление!