Информацията в сайта е собственост на вестник „Старозагорски новини”. При използването й, позоваването на източника е задължително!

Кандидат-депутат от ГЕРБ кани старозагорци на спортен празник

Анелия АсеноваНа 19 март от 11:00 ч. в парк "Митрополит Методий Кусев" ще се проведе мероприятие под надслов "Спорт за всеки". Организатор на събитието е кандидатът за народен представител от 27- ми МИР Анелия Асенова съвместно с МГЕРБ Стара Загора. В тренировката ще се включат именити старозагорски спортисти, както и представители на различни местни спортни клубове.

Анелия Асенова е европейски шампион по карате, шампион на САЩ, участник в две световни първенства, спортист на годината за Стара Загора през 2010 г.  

Участие в събитието ще вземат  Тае-бо клуб "Аскен", Николай Станчев - световен шампион по плажна борба, ММА боецът Георги Валентинов, Тихомир Трифонов - Балкански шампион по културизъм и фитнес инструктор,  Мариан Димитров - вицесветовен и многократен републикански шампион по бойно самбо, Стефан Сандев - инструкторът по бойно самбо заедно с неговия спортен клуб "Недьо Ранчев", Анастасия Пенчева - инструктор Кangoo jumps, спортен клуб "Аскен" - карате киокушин и още много видни спортисти на Стара Загора.

Стара Загора е един от най-добрите примери за създадени възможности за масов спорт, с развита образцова спортна политика, с добра база, програми и събития. Това една от причините да бъде избран за Европейски град на спорта за 2017 г.

Тренировката е подходяща за хора от всяка възраст, без значение дали се занимават активно със спорт или са просто любители.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!