Информацията в сайта е собственост на вестник „Старозагорски новини”. При използването й, позоваването на източника е задължително!

Ден на отворените врати ще се проведе в Тракийския университет

На 23 февруари в Тракийски университет - Стара Загора, ще се проведе Ден на отворени врати. Средношколците, посетили ТрУ в този ден, ще получат подробна информация за специалностите, общежитията, стипендиите, рейтинга на Университета и отговори на всички други интересуващи ги въпроси. Те ще могат да разгледат внушителната материална база - зали, лаборатории, центрове и други, които са разположени в 20 учебни корпуса на 100 000 кв. м площ.

Целта на Деня на отворените врати в ТрУ е да създаде възможност за информиран избор на учениците за продължаване на образованието им, за по-нататъшно кариерно развитие и успешна бъдеща реализация.

Висшето учебното заведение се е съобразило с двусменния режим на обучение в училищата, затова на 23 февруари са определени два часа за посещение - в 11:00 часа - за средношколците, учещи втора смяна и 14:00 часа - за средношколците, учещи първа смяна.

Сборното място е централната сграда на Университета в Студентски град, зала 3а.

Повече информация може да бъде получена e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , или на тел.: 0887/ 900 490 - ст. експерт Наталия Митева, кариерен консултант при Центъра за кариерно развитие.

(СН)