Информацията в сайта е собственост на вестник „Старозагорски новини”. При използването й, позоваването на източника е задължително!

Книги и компютри получи Регионалната библиотека на Стара Загора по случай празника на града

В навечерието на официалния празник на Стара Загора "КонтурГлобал Марица Изток 3" направи подарък на жителите на града. Регионалната библиотека "Захарий Княжески" получи над 190 заглавия на известни чуждестранни и български автори за библиотечния си фонд и годишен абонамент за пет специализирани издания в сферата на енергетиката, минното дело, екологията за 2018 г. Освен това, компанията дари три компютърни конфигурации и модерен скенер за читалните на библиотеката.

"Това е чудесен подарък за цялата общественост на Стара Загора по случай празника на града, защото обогатеният библиотечен фонд и техническите подобрения ще бъдат на разположение на всички наши посетители", заяви директорът на Регионалната библиотека Надежда Груева.

"КонтурГлобал Марица Изток 3" подкрепя старозагорската библиотека от 2014 г, обновявайки книжното богатство, достъпно на жителите на града и модерното оборудване за ползването му. Дългогодишното сътрудничество между двете организации беше увенчано с награждаването на "КонтурГлобал Марица Изток 3" в категория "Подкрепа за библиотеките 2016" на Годишните награди на Българската библиотечно-информационна асоциация.

(СН)
 
За повече информация: Радина Димитрова, тел. 0898 740 440, D&D Agency