Информацията в сайта е собственост на вестник „Старозагорски новини”. При използването й, позоваването на източника е задължително!

Заради разграбените билети - влудяващата комедия "Жена ми се казва Борис" със Станимир Гъмов и Любо Нейков ще се играе втори път в Стара Загора

С огромен интерес беше посрещната най-гледаната комедия за 2017 г. "Жена ми се казва Борис" в Стара Загора. Билетите бяха разграбени за броени часове. Навсякъде в страната, където се появят плакати с нейното заглавие, се извиват дълги опашки от зрители, жадуващи да видят родните звезди и да прекарат два часа, изпълнени със смях!

Любимецът от малкия екран Любо Нейков влиза в главния женски образ. В ролята на съпруга зрителите могат да видят старозагорската гордост Станимир Гъмов, обявен за победител в първия сезон на "Като две капки вода" и превърнал се в любима звезда на българската публика.

Заедно с тях на сцената излиза звездният каст - актьорите от "Комиците" - Петьо Петков-Шайбата и Ернестина Шинова, както и Стефан Рядков, Диана Любенова и Жанина Дончева.

Станимир Гъмов с нетърпение очаква срещата с публиката в родния си град Стара Загора. Той е в ролята на бедняк, женен за богатата Диана Любенова и от две години - с любовница. Лъжите му обаче си имат граници и влюбената до уши в него Жанина Дончева е намислила да разкаже за всичко на жена му. Това въвлича героя на Гъмов в пъклен план да преобрази в женски образ пощальона Любо Нейков. Към цялата бъркотия се добавя случайно семейство от провинцията - Стефан Рядков и Ернестина Шинова, които главоломно усложняват ситуацията. За да е пълна картината, към този невъобразим сюжет се прибавя и образът на Шайбата, който играе умело ревнивия съпруг на любовницата на Гъмов. Така всички актьори се сблъскват с различни комични и абсурдни ситуации от началото до самия край... И публиката остава без дъх от смях!

Влудяваща, експресивна, ексцентрична, щура, пълна с абсурди - това са само част от думите, с които зрителите описват най-популярната комедия. Поради изчерпване на билетите най-търсената постановка в България ще се играе отново в Държавна опера - Стара Загора, на 16 март от 19:00 часа.

Билетите са в продажба от 15 февруари в системата на Eventim.bg, бензиностанции OMV, Български пощи и на касите на Операта. Телефон за информация на касите: 0887 444 360 и 0885 509 829.

(СН)