D2 ще забият в Стара Загора на 15 март

42

На 15 март в II Mondo Bar – Стара Загора, ще бъде поредната спирка от националното турне на рок групата D2.

Всички почитатели на хубавата рок музика, които искат да видят и чуят D2 на живо, ще имат възможността да чуят и новата песен на групата – „Марс“.

„На турнето ще представяме новото парче „Марс“ на живо и визуално с цялата енергия и космически саунд, които то носи. Всички наши фенове да очакват най-яките хитове на D2 в комбинация с много настроение за яко парти“, споделя бас китаристът на групата Александър Обретенов.

„Марс“ е по музика и аранжимент на D2, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишния си сингъл „Егоист“. Песента е записана през лятото на 2018 г., а клипът е заснет през есента, след като вокалистът на групата Деян Каменов-Дидо стана победител в риалити шоуто „Фермата“. Видеоклипът към „Марс“ е дело на режисьора Валери Милев.

За концерта в Стара Загора музикантите от групата са подготвили сет лист с едни  от най-харесваните песни на групата, между които: „100 години“, „Sex&Лъжи&Музика“, „И пак вали“, „Егоист“, „Ледено момиче“, „Нямаше кой да ни каже“, „Аз и Ти“, „Тук и Сега“, „Две следи“, „Не мога да спра да те обичам“.

Предстоят концерти на групата в Габрово на 16 март и Благоевград на 22 март.

Билети на предварителна продажба за концертите от националното турне на D2 могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

(СН)