50 стажанти имаха възможност да придобият професионален опит в EVN България

46

Общо 50 стажанти имаха възможност да придобият професионален опит в EVN България през 2019 г. в рамките на ежегодната стажантска програма на компанията „Младежи с бъдеще“, която се проведе за 14-а поредна година.

Програмата „Младежи с бъдеще“ дава възможност на студенти от технически и икономически специалности от различни висши учебни заведения да работят в EVN България през летните месеци и да придобият опит за бъдеща професионална реализация.

За трите месеца на програмата – юли, август и септември – стажантите имаха възможност да се запознаят отблизо с дейността на ЕVN България. За това време те участваха активно в процесите, които се извършват в организационните единици на компанията. Всеки един от тях проведе стажа си под персоналното ръководство и съвети на ментори – експерти от съответната професионална сфера.

Акцент през 2019 г. беше темата за работа в екип. В тази връзка се проведе еднодневно събитие с всички стажанти, което онагледи ефекта на активната комуникация и важността на екипното взаимодействие.

Чрез програмата „Младежи с бъдеще“ EVN България отваря врати за млади, образовани и амбициозни студенти, които искат да се запознаят на практика с бизнеса, технологиите и иновациите в един международен енергиен концерн. На успешно представилите се дружеството предлага възможност за удължаване на стажа или постоянна заетост.

(СН)