22 отбора показват футболни умения за Купа ГЕРБ в Стара Загора

132

Тази вечер е първата среща от Осмото издание на футболния турнир на малки вратички за Купата на ГЕРБ в Стара Загора. Дербито ще събере 22 отбора, които ще покажат умения на игрищата зад Централна поща и ГПЧЕ „Ромен Ролан“ в пет поредни дни. Срещите ще се играят от 19:00, 20:00 и 21:00 часа. Финалите ще съберат най-добрите участници на малки вратички в събота (18 май) от 13:00 часа.

Шест мача ще се играят през първия ден от турнира. Жребият за реда на срещите бе изтеглен снощи и отреди шампионата да открият – „Его клуб“ срещу „Академик“ и „Агресив“ срещу „Интер“ от 19:00 часа. От 20:00 часа ще се изправят на терена момчетата от „Траките“ срещу „Зарата“, „Астория“ срещу „От кол и въже“, а от 21:00 часа са срещите между „Розова долина“ и „Дринк тийм“ и „Спортинг“ срещу „Бедек“.

Подробна информация за графика за мачовете, както и подробности има във фейсбук групата „Футболна Стара Загора“. Организаторите от младежката структура на ГЕРБ под липите отново са подготвили изненади и подаръци, а шампионът за 2019 година ще получи Купата на ГЕРБ и спортна екипировка.

(СН)