Ясни са реферите за домакинството срещу пловдивските „студенти“

95

„Зелено-белият“ клуб въвежда нова организация за домакинските мачове в Общинска зала „Стара Загора“

Съдийската комисия (СК) към Българска федерация по баскетбол определи съдийските наряди за втория кръг от Националната баскетболна лига – НБЛ. Заралийският „Берое“ стартира участието си в първенството с домакинство на пловдивския „Академик Бултекс 99“ утре, събота, от 18 часа. Старши съдия на срещата ще бъде Венцислав Великов, а останалите арбитри са Мирослав Томов и Искрен Манолов, като за дежурен представител (комисар) бе определен Борислав Пелтеков.

Иначе БК „Берое“ съобщава на своите привърженици, че във връзка с приемането на окончателния текст на Закона за изменение и допълнение на Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия (ЗООРПСМ) се налагат нови условия за посещение на спортни мероприятия. Както казахме, първият домакински мач за новия сезон е утре от 18 часа в Общинска спортна зала „Стара Загора“.

Всички фенове ще влизат срещу показване на лична карта на входа на спортната зала, като привърженици без лични документи няма да бъдат допускани до спортното събитие. Децата до 14 години ще влизат безплатно, но само с придружител и с коректно попълнена предварително декларация. Декларацията може да бъде изтеглена от „зелено-белия“ сайт.

Припомняме, че цените на билетите за домакинските мачове на „Берое“ ще бъдат на цена от 5 лв. На входа на спортната зала ще бъдат продавани и абонаментни карти на цена от 50 лв., които ще важат за всички домакинства на отбора в НБЛ, Купата на България и Балканската лига. Всички средства от продадените билети и карти през сезона ще бъдат инвестирани в Детско-юношеската школа на старозагорския клуб.

(СН)