Чирпанлийка взе две награди от конкурса „Мисис Европа“ в Гибралтар

264

Родената в Чирпан 34-годишна Анна Стефанова, която през миналата година стана Мисис България – Европа, се завърна с две титли от конкурса „Мисис Европа“ в неделя сутринта. Събитието се проведе в Гибралтар. Титлата „Мисис Европа 2018“ получи представителката на Канарски острови, първа нейна подгласничка стана Мисис Гибралтар, а втора -представителката на Русия.

От конкурса за красота Анна Стефанова е била класирана на престижното трето място, а също така е била удостоена с първа награда за най-ефектна вечерна рокля.

„Самият конкурс беше организиран в приказна ботаническа градина, изцяло на открито. В Ден на таланта аз се представих с тракийска народна носия. Естествено играх и ръченица. Имахме репетиции с рокли на спонсори. След това бях с рокля на гръцкия бранд „Диметриос“ от софийски булчински салон – доста ефектна за сцена, не напразно ми дадоха корона и затова“, сподели пред медията ни чирпанлийката. „Имаше специална програма, която всички участници следвахме още от първия ден на пристигането ни. Разгледахме много забележителности.

Анна Стефанова с тракийска носия на конкурса „Мисис Европа“ в Гибралтар

Бяхме на скалата, където единствено могат да се видят дивите маймуни маготи и даже ни предупредиха да пазим личните си вещи, които те често се опитват да откраднат. Водиха ни до самото море, имахме снимки по бански костюми, видяхме яхтеното пристанище, сподели още Анна. Откровено тя каза, че няма време за спорт и че отделя изключително малко време, за да стои пред огледалото. Поддържа форма с много работа и разходки с децата. Има собствена марка ръчно произведени бонбони от белгийски шоколад. Понастоящем живее в София. Има две деца – Симеон на 1.3 години и Александър, който тази година е първокласник. Със съпруга й Александър живеят от три години заедно, без брак. На 26 октомври тя ще бъде в журито, което ще избере новата Мисис България по време на юбилейната 20-а церемония.

На конкурса в Гибралтар е била присъдена и корона за Мис ЕС, с която се е окичила българка – Юлия Бакалова, родом от Варна, която в момента живее в Холандия.

Стела АЛЕКСИЕВА