Част от бул. „Крайречен“ в Стара Загора ще бъде затворен за движение на МПС утре

204

Във връзка с извършване на строително-монтажни дейности на бул. „Крайречен“, в участъка от бул. „Цар Симеон Велики“ до бул. „Никола Петков“, се спира движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС-та, извършващи транспорт за собствена сметка, на 18 юли (четвъртък) в часовия диапазон от 07:30 до 20:00 часа, съобщиха от пресцентъра на Общината.

За обществения транспорт са изготвени временни маршрути:

Линии с No 1, 9, 12, 13, 14, 17, 22, 24, 34, 62, 64, 65, 92, 93, 94, 96 от запад на изток – от бул. „Св. Патриарх Евтимий“, надясно по бул. „Цар Симеон Велики“, надясно по ул. „Ангел Кънчев“, наляво по бул. „Славянски“ до края на маршрута по всяка линия. Посока изток – запад е без промяна на маршрута.

Линии с No 8, 21, 33 от запад на изток – от бул. „Св. Патриарх Евтимий“, надясно по бул. „Цар Симеон Велики“, наляво по ул. „Ангел Кънчев“, надясно по бул. „Ген. Столетов“, наляво по бул. „Крайречен“, надясно по ул. „Христина Морфова“ до края на маршрута по всяка линия. Посока изток – запад е без промяна на маршрута.

Заради промяната в маршрутите на цитираните линии ще бъдат обособени две временни автобусни спирки, обозначени със знаци: на западното пътно платно на ул. „Ангел Кънчев“, южно от ул. „Христо Ботев“, и на източното пътно платно на ул. „Ангел Кънчев“, северно от ул. „Св. Княз Борис I“ (до АБ „Изток“).

(СН)