Цветя и поздравителни адреси получиха всички училищни директори от община Казанлък

279

В навечерието на първия учебен ден кметът на Казанлък Галина Стоянова проведе поредица от срещи с училищни директори, за да се увери в готовността за начало на учебната 2021/2022 година. „Тази година, вместо ние да дойдем при Вас на 15-и септември, решихме да Ви поканим в Общината. Трябва да покажем личен пример за спазването на противоепидемичните мерки“, посочи Стоянова.

По време на срещите директорите заявиха, че за новата учебна година се запазва броят на учениците, с лек ръст на завърнали се от чужбина деца, запазен е и преподавателският състав, а на много места е попълнен с нови, млади учители.

След извършените ремонти и подобрения в училищата и детските градини в Казанлък и населените места децата ще бъдат посрещнати в освежени и топли учебни помещения.

Всеки от участниците в срещите получи поздравителен адрес и цветя от кмета, както и специални подаръци-изненади и поздравления за всичките близо 600 малки момичета и момчета, които утре ще прекрачат училищния праг за първи път. За новата учебна година кметът на община Казанлък пожела: „Бъдете здрави Вие и Вашите семейства, децата и родителите! Дано новата учебна година да е по-спокойна, присъствена и успешна!“

(СН)