Херо ще обиграва състава, оглежда се за нападател и външни халфове

33

Наставникът на „Берое“ Димитър Димитров изрази огромното си съжаление за домакинската загуба на тима му от „Левски“.

„На фона на играта за мен този резултат е крайно несправедлив! През първото полувреме трябваше да водим с няколко гола разлика. Направихме детинска грешка, позволявайки им да поведат. През второто полувреме темпото спадна, но пак диктувахме събитията на терена. Направихме втора грешка и „Левски“ отново вкара. И това го има във футбола, но мен ме радва, че играем добре, нападателно и атрактивно. Нужно е обаче да изчистим тези детински грешки в защита, както и да подобрим реализацията на гола. Не може да имаш такова надмощие и да не успееш да спечелиш мача…“, заяви Херо.

„При огромно превъзходство няма логика да губиш, но и това се случва. Готвим отбора за следващото първенство, тази кампания имахме само теоретически възможности. Играем добър футбол, ако успеем да го задържим и да изчистим грешките, смятам, че ще надграждаме и ще сме още по-добри. Няколко пъти казах, че имаме нужда от подсилване след раздялата с Мартин Камбуров. Трябват ни нападател и външни халфове. Там се появи дефицит. Това, че ще имаме възможност да работим повече време с тези футболисти, ще бъде добре за израстването ни.“, бе откровен бургазлията

„Тоуба няма право да играе от следващия кръг и ще се прибере в Брюж, където ще си изясни отношенията. Той обеща, че ще се върне, но аз не мога да гарантирам. Нашето желание е да остане, разбира се!“, завърши Димитров.

Към думите на своя наставник се присъедини и голмайсторът на старозагорци Мартин Камбуров. Императора, който в неделната вачер вкараа своя гол No 233 в българския елит, заяви, че се чувства добре физически след паузата поради пандемията.

„Тотално надиграхме „Левски“, но винаги трябва да се пазим от такива контраатаки. Все пак и това го има във футбола. Винаги ще се случват грешки, но въпросът е да се намалят до минимум“, сподели Камбуров.

„На нас ни трябваха три победи, за да се надяваме на нещо, но уви. Последните пасове може би ни куцаха. И на мен ми се иска да вкарам хеттрик, но не е лесно. Аз съм много щастлив от това, което показвам, защото на тези години и след два месеца пауза не е лесно. Но се чувствам много добре!“, заключи нападателят.

Петър ФИЛИПОВ