Уважаеми потребители,

176

Уважаеми потребители,

Поради финансова невъзможност на вестник „Старозагорски новини“ (чието издание е сайтът starozagorskinovini.com) да осигури заместващ екип през следващите две отпускарски седмици, нова актуална информация за Стара Загора и областта ще бъде осигурена от 12 август 2018 г.

Поднасяме своите извинения за информационния дискомфорт, но искаме да бъдем лоялни към Вас, тъй като вестникът и сайтът ни ползват основно информация, получена от професионалните ни журналисти, а не копирана от други медии, каквато е масовата практика на десетки местни сайтове.

Прекъсването нямаше да се случи, ако регионалните медии ползваха публичен ресурс, но за съжаление, той се разпределя по национални телевизии и още няколко софийски издания. Българската асоциация на регионалните медии, чийто член е „Старозагорски новини“, със сигурност ще промени това статукво, но към настоящия момент друга алтернатива нямаме!

Това обаче, което можем да Ви обещаем, е, че от 12 август ще Ви предложим още по-актуални и горещи новини.

На всички наши почитатели пожелаваме слънчеви за душите дни! Заедно ще щурмуваме информационните хоризонти от 12 август!

От екипа на „Старозагорски новини“