Трима беройски треньори няма да бъдат на пейката

70

Днес, 29 април, футболният „Берое“ приема „Арда“ в среща от ХХIХ кръг на efbet Лига. Двубоят под Аязмото започва в 17:30 часа и както писахме, ще бъде ръководен от Васимир Ел-Хатиб.

В официалния сайт информират, че „Можете да подпомогнете клуба чрез закупуване на билет/и за мача независимо дали имате абонаментна карта, или нямате възможност да бъдете на стадиона. Всяка финансова помощ също е от съществено значение! Дарителската сметка на новия собственик на клуба – СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“, е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК. Със събраните средства ще бъде подпомогнат представителният отбор и школата на клуба.“

Срещата пропускат наказаните Мирослав Енчев и Симеон Мечев. Трима от треньорския щаб на „Берое“ също са наказани и няма да бъдат на пейката – старши треньорът Петър Хубчев, както и неговите помощници Левон Апкарян и Армен Амбарцумян.

Преди началото на кръга „Берое“ заема осмо място с 36 точки, а съперникът в мача е на десета позиция с 30 пункта. В последните си пет двубоя „Берое“ записа две победи, равенство и две загуби, а „Арда“ са в серия от победа, две равенства и две загуби. До този момент двата отбора са изиграли 7 срещи помежду си в елита на българския футбол. В тях един двубой е завършил с равенство, а победите за „Арда“ са 6. В редовния сезон „Арда“ победи „зелено-белите“ с 1:0 в Кърджали, а мачът в Стара Загора през миналата есен завърши 1:1.

(СН)