Тази вечер в центъра на София ще е горещо

66
Протестът пред президентството

Грандиозен се очертава да бъде митингът на ГЕРБ в центъра на София тази вечер от 19 часа пред Министерския съвет в подкрепа на демокрацията и евроатлантическия път на България.

Хиляди от всички структури на партията в страната вече пътуват към столицата, за да защитят държавността и законно избраното правителство на страната, съобщи ПИК. На място ще бъдат и депутатите от партията, както и лидери на структури от цялата страна, които лично ще поведат множеството.

Само от Стара Загора към столицата тръгнаха над 400 членове и симпатизанти на партия ГЕРБ.

В момента пред президентството за втора поредна вечер тече протест в подкрепа на държавния глава Румен Радев. В него участват представители на различни опозиционни партии от лявото и дясното пространство с цел сваляне на правителството и предсрочни парламентарни избори.

Организирана агитка от БСП – Стара Загора, обаче няма, увериха медията ни редови членове на партията. Старозагорски социалисти се надяват, че ще бъдат достойно представени от депутата Георги Гьоков, който снощи беше неотлъчно до лидера на БСП, докато траеше словото на Румен Радев. Другият БСП депутат от Старозагорски избирателен район – Драгомир Стойнев, снощи не беше забелязан на първа линия до лидерката.

(СН)