С програма за електронизация на услугите и иновативно управление „Демократична България“ представи кандидатите си за местния вот в Стара Загора

136
Кандидатът за кмет на Стара Загора от "Демократична България"-обединение адв. Магдалена Овчарова

Обединението се обяви за разумна и креативна алтернатива на настоящото управление

Развиване на Стара Загора като „Умен град“, въвеждането на новите технологии в управлението на общината и електронизация на услугите. Това са ключовите приоритети, за които кандидатите на „Демократична България“ обявиха на среща със старозагорци, че ще работят през следващите 4 години. Дясното обединение влиза в предстоящите местни избори в Стара Загора със собствена кандидатура за кмет в лицето на дългогодишния адвокат Магдалена Овчарова. На срещата с членове, симпатизанти и граждани в първия ден от новата седмица „Демократична България“ представи и листата си от 25 кандидати за Общински съвет Стара Загора. Водач на кандидатската листа е Димитър Чорбаджиев, а в нея формацията залага на архитекти, лекари, предприемачи, учители, юристи и хора от средите на бизнеса.

„Приех да бъда кандидат-кмет на десницата в Стара Загора, защото „Демократична България“ има страхотен екип от хора с идеи, решения и кураж да отстояват своите позиции. Ние настояваме за една чиста Стара Загора. Град със зелена среда, но и без каквито и да било корупционни практики. Като кмет на Стара Загора ще работя за административна реформа в Общината и първата стъпка е електронизация на услугите. Така ще сложим край на досадните опашки пред гишета и загубата на време“. Това обяви при представянето си кандидатът за кмет на „Демократична България“ в Стара Загора Магдалена Овчарова.

Водачът на листата Димитър Чорбаджиев

Водачът на листата на обединението Димитър Чорбаджиев настоя за незабавно развитие на дигитална Стара Загора. „Всеки един от общинските съветници на „Демократична България“ ще работи за създаване на електронен портал за бизнеса, за въвеждането на обслужване без гише по електронен път и за цялостно модерно управление на този град. Стара Загора е бавен град и затова е нужна пълна електронизация на всички услуги. Ще работим за по-чиста градска среда, по-модерно управление на отпадъците и залесяване на нулеви пространства. С помощта на иновациите ще въведем нов начин за контрол върху изсичането на дървета. Нека бъде ясно, че „Демократична България“ ще държи за изчисляване на данък смет според потреблението. Листата с кандидати за общински съветници е единствената смислена алтернатива за Стара Загора. Предлагаме ви знаещи и можещи хора, които разполагат с богат опит, модерно мислене и сила да отстояват своите позиции“, заяви Димитър Чорбаджиев пред събралите се старозагорци. В представената от обединението програма с приоритети е включено още създаването на бърз, удобен и чист транспорт, изграждането на многоетажни паркинги, както и развиването на летище Стара Загора като логистичен център.

Кандидатите за общински съветници от „Демократична България“

В представянето на кандидатите на „Демократична България“ в Стара Загора участие взеха и съпредседателите на обединението ген. Атанас Атанасов и Христо Иванов. Лидерът на ДСБ поздрави всички борещи се за доверието на старозагорци, за куража, който са проявили да влязат в битка с политическото статукво. „Пред вас стоят хора с впечатляващи биографии, които няма да ви предадат“, подчерта ген. Атанасов. От своя страна Христо Иванов призова симпатизантите на партията за пределна мобилизация. „Демократична България“ разполага с капитал – духовен, експертен и човешки. Тези хора заслужават вашата подкрепа. Нека в изборния ден насърчим промяна, отбелязвайки номер 66 в бюлетината“, призова съпредседателят на „Демократична България“ събралите се старозагорци в зала 2 на хотел „Верея“. На събитието присъства и Мария Жекова, която преди дни получи званието „Почетен гражданин на Стара Загора“. Тя пожела успех на всички кандидати на партията в местния вот.

По-рано през деня кандидатите на „Демократична България“ запознаха желаещите граждани със своята визия за развитието на Стара Загора. Това стана в изградената от формацията шатра в центъра на града, където бе представено специално видео, показващо идеите на екипа на партията за иновативни решения за развитието на Стара Загора.

За кандидатите на „Демократична България“ може да гласувате с номер 66 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!