„Сън“ на Маргарита Хранова и старозагорката Стефка Янорова събра хиляди лайкове

271
Красивата старозагорка - актрисата Стефка Янорова, в клипа за песента на Маргарита Хранова "Сън"

Хиляди лайкове и стотици прехвърляния събра буквално броени часове след пускането му в You Tube клип с най-новата песен „Сън“ на Маргарита Хранова и с участието на красивата старозагорка – актрисата Стефка Янорова.

Песента е по текст и музика на Биляна Ангелова и е посветена на българските летци. Аранжиментът е на Георги Цветков, а изпълнението на китара е на Мирослав Иванов. Записите са осъществени в Ars Digital Studio, уточнява продуцентът Игор Марковски, който изказва специални благодарности на генерал Николай Русев за вътрешните кадри от кабината на свръхзвуковия самолет и на Антон Балъкчиев за външните снимки.

Марковски припомня, че подготвя четири такива видеа с участие на именити актьори, като за снимките са избрани знакови за Стара Загора, а и за самите участници местенца. Малко преди „Сън“ излезе клипът с участието на актьора Симеон Владов, който изпълнява „Рядък екземпляр“ по стихове на Георги Константинов и музика на Красимир Гюлмезов.

Предстоят снимките на дуета Койна Русева и Миро, песента се казва „Съдби“, а до края на годината ще бъде заснето и изпълнение на легендарния Васил Михайлов. Засега режисьорът не бърза да разкрива какво ще пее той.

В социалните мрежи Марковски споделя, че предстои да заснеме и клип с песента „Che sara?“ (Какво ще бъде) по музиката на Джими Фонтана и текст на Франко Милячи, създадена за музикалния фестивал в Сан Ремо през 1971 година.

„С огромно вълнение искам да споделя на всички приятели, че съвсем скоро ще запишем тази песен в чест на филма „Оркестър без име“ и „Рики е повери“!

А кой ще пее ще разберете съвсем скоро!“, коментира идеологът на поредицата „Пеещи артисти“.

Петър ХРИСТОВ