Старозагорка оцеля по чудо след падане от четвърти етаж

1138

По случая е образувано досъдебно производство за опит за убийство

31-годишна жителка на Стара Загора е оцеляла по чудо след падане от балкона на четвъртия етаж, жената е хоспитализирана в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ със счупена ръка и множество травми по тялото, но е без опасност за живота и е контактна, уточни изпълнителният директор на здравното заведение проф. д-р Йовчо Йовчев.

Инцидентът е станал през нощта на 24 срещу 25 май при неизяснени обстоятелства. Жената е била в апартамент на своя приятел, който при пристигане на униформените служители на реда бил неадекватен, съобщиха запознати с хода на образуваното досъдебно разследване. То е за опит за убийство и е в изключително ранен стадий.

Съседи твърдят, че преди скока от терасата отвътре се чували силни викове, те обаче не познавали жертвата.

Сходен инцидент, но с трагична развръзка имаше в Стара Загора на 18 март т.г., когато майка и дъщеря на по 63 и 45 години сложиха край на живота си, като скочиха една след друга от прозореца на жилището си, намиращо се на седмия етаж на блок 22 в квартал „Лозенец“.

Досъдебното производство по този случай е приключило, доказало се, че става въпрос за двойно самоубийство, уточниха от прокуратурата.

Христо ХРИСТОВ