Среща в центъра – „При кмета“, ще бистри „Привлекателно ли е лицето на „Берое“

42

След армейското „тире“ заралии ще трябва да приземяват и „числото“, в осминафинал за Купата

Непостоянните изяви на „Берое“ напоследък даде основание на втородивизионния ЦСКА 1948 да заяви, че отива под Аязмото само за победа срещу „зелено-белите“ за Купата на България. В това бяха единодушни футболисти и треньори след тегления жребий, който се „усмихна“ на заралии. Той прати армейците в Града на липите на осминафинал, като двубоят е в една среща на Градския стадион в Стара Загора на 29, 30 или 31 октомври. Наставникът Петко Петков заяви, че и в този мач отборът му ще гостува за победа.

„Берое“ е един от най-класните отбори в efbet Лига с широчина в състава. Определено е сред тимовете, които имат амбиции и сили да спечелят турнира“, започна той.

„За нас това е отличен шанс да сверим часовниците. Разбира се, че отиваме в Стара Загора да спечелим. Не отписваме нито един мач“, завърши Петко Петков.

На подобно мнение беше и капитанът Богомил Дяков: „Берое“ е сред възможно най-тежките съперници в България. Разполагат с класни футболисти. Естествено, че това не ни притеснява, а напротив – амбицира. Отиваме да победим в Града на липите“, сподели защитникът.

Иначе именно именно любовта към „“Берое“ е причина във Фейсбук да се организира среща с футболните фенове. Тя ще се състои в петък, 11 октомври, от 18 часа в малката зала на заведението „При кмета“, зад Община Стара Загора. На срещата-дискусия се очаква присъствието и активно участие на досегашния кмет на Стара Загора Живко Тодорови, който е и кандидат за трети мандат, бившия и кандидата за бъдещ общински съветник Диян Димитров, както и на други свързани с футболния клуб люде. Темата ще бъде: „Привлекателно ли е „лицето на града“ – любимият „Берое“?“ Освен това на по чаша бира ще бъдат зададени въпроси, касаещи посещаемостта на стадиона и стратегията за развитието на спорта в града, за задържане и привличане на младите по спортните обекти…

(СН)