Рефер от Шумен ще ръководи съботния двубой на „Берое“

52

ДК към БФС наказа Луизиньо Да Силва с лишаване от състезателни права за 2 мача и глоби от 800 лв.

Футболният рефер Станислав Тодоров ще свири срещата от III кръг на efbet Лига между старозагорския „Берое“ и столичния „Локомотив“. Мачът ще се играе в събота, 23 юли, от 18:30 часа на Градския стадион под заралийското Аязмо. На шуменлията по тъчлиниите ще помагат Мартин Димитров и Светослав Стойчев, а като четвърти рефер ще се изявява Мустафа Шефкет. За системата ВАР ще отговаря Георги Давидов, а негов асистент ще бъде Милен Арабаджиев. За съдийски наблюдател Българският футболен съюз (БФС) назначи Георги Славов.

Припомняме, че през миналата кампания „червено-черните“ бяха „абонат“, които ги биха и у дома, и като гости. И в двата се разписа Голмайстор No 1 на България Мартин Камбуров.

Иначе Дисциплинарната комисия (ДК) към БФС наказа Луизиньо Да Силва от „Берое“ с лишаване от състезателни права за 2 мача и му наложи глоба от 800 лева. При борба за висока топка нападателят удари с лакът бранител на „Арда“ и след намесата на ВАР беше изгонен с директен червен картон в последната минута на редовното време…

(СН)