Представят стендъп комедия на живо в Стара Загора

57
Иван Кирков

„Комеди Клуб“ ще гостува в Стара Загора със стендъп комеди шоу на живо на 27 март от 19:00 и от 21:00 часа.

Турнето на „Комеди Клуб“ обикаля България, за да доведе стендъп комедията във всички краища на страната. Стендъпът е основна част от свободата на словото и от формирането на мнения днес. „Комеди Клуб“ вярва, че стендъп комедията трябва да бъде достъпна за всеки. Затова всеки месец няколко от комедиантите на „Комеди Клуб“ посещават градове из страната и разсмиват публиката с авторска комедия на живо.

Иван Кирков, Петя Кюпова и Христо Радоев са комедиантите, които старозагорци ще могат да видят този месец.

Иван Кирков е стендъп комедиант от 2013 година и основател на Комеди БГ. През 2016-а създава „Комеди Клуб“ – София – единственото място изцяло за стендъп в страната. Посветил е времето си на развитието на комедийни таланти и разрастване на стендъп сцената в България. Соло шоуто му „Какво искат мъжете?“ е едно от най-посещаваните стендъп събития у нас. На сцената Иван говори за проблемите на различните хора и йерархията в обществото, за морала и липсата му през личните си истории.

Петя Кюпова

Петя Кюпова е първата жена професионален стендъп комедиант в България. Родом от Пловдив, тя започва комедийната си кариера в София през 2016-а, когато Иван я забелязва на Open Mic в „Комеди Клуб“ – Пловдив. Завършила е актьорско майсторство, но истинската й страст е стендъп комедията. Тя е не просто забавен комедиант, а автентичният и искрен женски глас на стендъп комедията у нас.

Христо Радоев

Христо Радоев е комедиант от 3 години. Архитект по образование, той започва стендъп кариерата си с Open Mic в „Комеди Клуб“ – София през 2016 г. Оттогава той открива творческия си глас и развива таланта си на сцената. Христо набляга на самоиронията и саркастичната критика на света, в който живеем. Хуморът му е лесносмилаем и остроумен.

Срещата на Кирков, Кюпова и Радоев със старозагорци на 27 март ще бъде в две поредни шоута – от 19:00 и 21:00 часа в Bar Il Mondo.

(СН)